fcb.portal.reset.password

El Barça, al complet, s'ha desplaçat al Muntanyà (Foto: Arxiu - FCB)

Després d'estar un mes treballant en petit comitè, Alberto Borregán i Aitor Egurrola se senten acompanyats ara per tot l'equip. Els internacionals ja han tornat –alguns abans d'hora– i Gaby Cairo podrà inculcar al seu grup el que vol per a aquesta temporada. Les primeres directrius es donaran al Muntanyà, cap a on s'ha desplaçat l'equip blaugrana aquesta mateixa tarda.

A les 18 h, l'expedició del Barça (sense els osonencs, que els esperen allà) ha pujat a l'autocar. Ja hem vist vestint de blaugrana tant Marc Gual com Pablo Álvarez: "Estic molt content de ser aquí, al Barça, i començar els entrenaments". L'argentí reconeix que durant el Mundial ha pogut consultar amb Reinaldo García alguna curiositat que tenia sobre el seu nou equip. "Ara ens hem de posar les piles. Després del Mundial hi ha poc marge, ens hem de conèixer... Però aquestes ganes fan que t'oblidis del cansament i ens centrem de totes totes en la Supercopa", explica un somrient Pablito.

Gual, al qual ja vam veure entrenant-se dijous al Palau –"teníem ganes de començar!"–, creu que tota la plantilla arriba amb un bon to físic: "Jo em prenc el Mundial com una preparació física, nosaltres amb Espanya i els argentins amb Argentina, com també ho fan Beto, Egurrola i els joves, aquí. Venim amb les piles carregades, amb il·lusió i ganes de treballar".

La Supercopa, el 21?

Tot i que encara no és segur, probablement la Supercopa d'Espanya s'acabi jugant el divendres 21 d'octubre a les 21 h a Sant Sadurní de Noia. Fins que no es confirmi la data exacta també queda una mica penjada la planificació que havia fet l'equip blaugrana, que comptava estar-se al Muntanyà fins dimecres i jugar un parell d'amistosos abans de la Supercopa.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();