fcb.portal.reset.password

Cairo, entrenador del FC Barcelona d'hoquei patins. Foto:Àlex Caparrós-FCB

El FC Barcelona d'hoquei patins visita aquest dissabte la pista dels Monjos (20.30 hores). El campió d'hivern arriba al duel  10 punts per sobre del segon classificat, l'HC Coinasa Liceo. Tot i aquesta diferència, Gaby Cairo no vol que els seus homes es relaxin: "Intento que l'equip sigui conscient que tant es pot perdre com es pot guanyar, o sigui que, si no tenim l'actitud necessària, podem anar perdent partits".

El rival del FC Barcelona d'aquesta catorzena jornada és els Monjos. Els Monjos, tot i anar últim en la classificació, "té una plantilla amb gent molt experimentada, així que hem de treballar el partit i guanyar-los en la seva pista, que sempre és complicada", explica Gaby Cairo.

Gran flexibilitat

Pablo Álvarez no va participar en l'últim entrenament i aquest divendres tampoc s'ha exercitat: "Esperem que demà estigui millor, però si no juga ell, jugarà un altre. En aquest sentit, tenim sort, perquè tenim una plantilla molt completa", argumenta l'entrenador del Barça.

La Copa del Rei, a Vilanova

Aquest dimecres es va confirmar que la capital del Garraf seria la ciutat escollida com a seu de la Copa del Rei 2012. Les primeres reaccions al FC Barcelona no s'han fet esperar: "Nosaltres ens preparàvem físicament i mentalment per a la Copa del Rei, però no sabíem on era. Jo celebro que s'hagi solucionat i que sigui a Vilanova, ja que, en aquell pavelló, vaig guanyar una Copa anys enrere", explica nostàlgic Gaby Cairo.

Tornar a dalt