fcb.portal.reset.password

Gaby Cairo, entrenador del FC Barcelona / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

El 21 d’octubre passat, el FC Barcelona de Gaby Cairo s’estrenava de forma oficial. Va ser a l’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní, la pista que precisament va veure debutar com a jugador a Espanya a l’ara tècnic barcelonista, la que va significar el tret de sortida a una trajectòria quasi impecable: dues derrotes en sis mesos.

11 victòries consecutives

La trajectòria del conjunt que entrena Gaby Cairo ha estat quasi perfecta. Només ha ensopegat en dues ocasions –una en partit de l’OK Lliga davant l’Igualada (4-2) i l’altra, aquest passat cap de setmana a Portugal davant el Candelaria (3-2). Els barcelonistes, a més, només han sumat tres empats –Candelaria (2-2), Viareggio (3-3) i Vilanova (2-2)- en sis mesos de competició oficial.

A més, els Borregán, Egurrola, Ordeig i companyia van encadenar una impressionant ratxa de 11 partits guanyats de forma consecutiva. Des de l’empat al Palau davant el Candelaria (2-2) del passat 17 de desembre, fins la derrota a Les Comes davant l’Igualada (4-2) de l’11 de març. Gairebé tres mesos amb el comú denominador de la victòria.

Dissabte, a les 17.30 hores

El proper compromís dels homes de Gaby Cairo serà aquest dissabte al Palau Blaugrana. La coincidència de la data de la disputa del clàssic davant del Reial Madrid al Camp Nou ha fet que l’horari del matx davant el Blanes s’avanci a les 17.30 hores. Cal recordar que els socis tenen entrada lliure per poder venir a veure el líder de l’OK Lliga.

Tornar a dalt