fcb.portal.reset.password

Imatge del partit de la primera volta jugat al Palau i guanyat pel Barça (5-3) / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

Si el FC Barcelona vol proclamar-se campió de Lliga al Palau Blaugrana haurà de guanyar aquest dilluns a la difícil pista del Shum Grupo Maestre. Els blaugranes depenen de sí mateixos per recuperar el títol que se’ls va escapar la temporada passada quan abans millor. A manca de cinc jornades per acabar l’OK Lliga, els homes de Gaby Cairo porten 8 punts d’avantatge a un Liceo que té un partit més. El triomf els tornaria a donar 11 punts de marge amb 12 per disputar-se.

La setmana vinent, a més, els d’A Corunya juguen davant el Tecnol Reus Deportiu i una derrota o un empat serviria en safata el títol a un Barça que de guanyar aquesta nit no caldria ni que disputés el matx de la setmana vinent al Palau davant el Calafell. Però tot això son conjectures vàries i del que es tracta ara mateix és fer la feina que toca, que no és altra que vèncer a la pista del Maçanet.

Com arriba el Barça

En l’àmbit estrictament esportiu, els barcelonistes presenten baixes sensibles. D’una banda la del capità Beto Borregán, que davant Moritz Vendrell va ser expulsat amb vermella i, de l’altra, la de Sergi Panadero que va ser intervingut quirúrgicament d’un dit de la mà dreta i encara estarà unes setmanes de baixa. Per cobrir aquestes baixes Gaby Cairo podrà comptar amb els recents campions d’Espanya júniors Marc Julià i Xavi Barroso, que a banda de Pol Galbas, completaran un equip de garanties per superar aquest difícil test que suposa la visita a Maçanet.

El rival

El Maçanet ocupa la novena plaça de la classificació, amb opcions de ser setè si superés el conjunt barcelonista aquesta nit. L’equip que entrena Jordi Roca és conscient de la dificultat que suposa jugar davant el FC Barcelona, però tractaran de fer tot el possible que sumar tres punts més que els aproparien encara més a les places europees de cara a la propera temporada. L’objectiu és difícil, però només els separen 9 punts del tercer classificat (Noia Freixenet) i amb un partit menys jugat.

En l’àmbit esportiu, els locals tenen la baixa de Joan Castañé, que continua lesionat.

Tornar a dalt