fcb.portal.reset.password

Foto: arxiu FCB

L'equip ja és una pinya. No li calen eines extres per seguir tenint el bon ambient que regna des del principi de temporada, però el Twitter els està obrint un nou món. Una nova possibilitat de donar a conèixer un esport que vol créixer de forma perenne.

Les xarxes socials són, per tant, una eina més on es pot trobar la gran família de l'hoquei patins blaugrana. Mia Ordeig (@miaordeig) és el jugador amb més seguidors, malgrat que el seu entrenador, Gaby Cairo (@gabyCairo06), el segueix de ben a prop.

Torra i els porters, els últims a entrar-hi

Els darrers integrants de la plantilla barcelonista a obrir un compte al Twitter han estat el golejador Marc Torra (@mtorra8) i els dos porters de l'equip, Aitor Egurrola (@aitoregurrola) i Sergio Fernández (@sergiofv10). Tots ells són nouvinguts a les xarxes socials des del 18 de novembre passat, quan l'equip va viatjar a Itàlia per jugar un partit de Lliga Europea davant el Viareggio.

També van acabar caient en el món del Twitter els dos argentins de l'equip: Reinaldo Garcia (@nalo_garcia) i Pablo Álvarez (@pablo77alvarez).

#barçans, el seu crit de guerra

Sens dubte, l'etiqueta ('hashtag') més emprada pels integrants de la secció d'hoquei patins és el #barçans. Tots els jugadors i tècnics l'utilitzen quan fan piulades ('tweets') a la xarxa. Un nou crit de guerra que farà parlar al llarg de la temporada 2011/12.

Tots els comptes de l’equip

Entrenadors

Gaby Cairo (@gabycairo06)

Ricard Muñoz (@ricard444)

Eduard Castro (@Ecastrojunquera)

Jugadors

Beto Borregán (@betoborregan21)

Pablo Álvarez (@pablo77alvarez)

Sergio Fernández (@sergiofv10)

Aitor Egurrola (@aitoregurrola)

Marc Torra (@mtorra8)

Sergi Panadero (@9pana9)

Marc Gual (@mgual3)

Reinaldo García (@nalo_garcia)

Mia Ordeig (@miaordeig)

Marc Julià (@marcjulia6)

Xavi Barroso (@barroso26)

Tornar a dalt