fcb.portal.reset.password

El directiu Ramon Cierco, l'entrenador, Gaby Cairo, i els capitans, Borregán i Egurrola, fent el brindis (Foto: Àlex Caparrós - FCB

L'esforç d'un èxit ha de ser valorat en tots els aspectes. I la celebració hi forma part. Després de guanyar la Supercopa , i després de superar la primera jornada de l'OK Lliga amb nota ( 7-2 contra els Monjos i primer liderat de la temporada), el Barça d'hoquei patins s'ha permès una estona per pair que la feina està seguint el guió previst. Per això la família blaugrana s'ha reunit per celebrar-lo. Els jugadors (l'únic absent ha estat Sergi Panadero per una gastroenteritis), amb les seves parelles, el cos tècnic, auxiliars, els membres de la comissió esportiva i el directiu responsable de la secció, Ramon Cierco, s'han aplegat per estrènyer llaços.

El projecte entrenat per Gaby Cairo desprèn "alegria". "Hi ha bon rotllo i això es transmet", ha comentat Cierco. "El fet de guanyar fa que sigui més fàcil. Però si haguéssim perdut l'ambient seria igual", assegura Cairo, que també destaca que l'equip està treballant per consolidar-se com a grup: "Ho estem aconseguint més ràpidament del que comptava".

Mentalitat guanyadora

Els blaugranes han celebrat però, com a professionals que són, ho han fet de manera mesurada. Divendres hi ha la segona jornada de l'OK Lliga a les Casernes de Vilanova, una pista històricament complicada. "Serà tant difícil com contra el Reus, els Monjos... Qualsevol partit és important perquè els tres punts contra el Monjos, per exemple, són igual d'importants que els del Vilanova. Afrontem tots els partits amb la mateixa mentalitat. El rival haurà de fer moltes coses per guanyar-nos", afirma l'entrenador del Barça.

Reconeixement als campions del món de San Juan

Abans de començar el sopar, Ramon Cierco ha lliurat uns obsequis als medalla d'or al Mundial de San Juan com a reconeixement per part del Club per a aquest èxit. Així els internacionals amb Espanya Mia Ordeig, Marc Gual, Sergi Fernández, Marc Torra i l'absent Sergi Panadero tenen un detall més per un campionat excel•lent.

Tornar a dalt