fcb.portal.reset.password

Tot i l'empat, el tècnic blaugrana felicita els seus jugadors (Foto: Arxiu - FCB)

L'empat a 2 contra el Vilanova no acaba de satisfer un Barça que s'havia desplaçat a Les Casernes per guanyar. "Hem treballat bé per guanyar el partit", ha afirmat Gaby Cairo. Per a l'entrenador blaugrana, però, també "hi ha hagut molts factors que han impedit que juguéssim en igualtat". Aquests factors han estat les nombroses faltes que li han assenyalat al Barça, moltes més que no pas al Vilanova. "Tot i això, estic molt content i orgullós de l'equip", continua dient el tècnic, que, d'altra banda, ha volgut treure importància a la targeta blava de Pablo Álvarez: "No l'he vist, l'acció em quedava lluny, però hem defensat bé la inferioritat i, fins i tot, hem tingut opcions de guanyar".

Aprendre dels errors

Tant Marc Gual com Reinaldo García han valorat l'empat com a punt de partida per no cometre els mateixos errors d'ara en endavant. "És una pista complicada, i no hem estat al nivell que havíem d'estar. L'empat té gust de poc, perquè teníem la il·lusió de sumar els tres punts, però espero que no torni a passar", reclama Gual.

Reinaldo García, a més, ha defensat el seu company Pablo Álvarez: "No crec que hagi estat justa la targeta. Els àrbitres han xiulat un cop de puny o amb l'estic i el Pablo no és d'aquests".

Dilluns tornen a la feina

El primer equip d'hoquei patins descansa tot el cap de setmana. Des de divendres passat, quan es va jugar la Supercopa, fins a avui –i afegint les dues setmanes prèvies d'entrenaments amb tot l'equip– els blaugranes no han tingut gairebé dies de descans. Ara tornaran a la feina dilluns per preparar el partit de dimarts 1 de novembre (13 h) contra l'Igualada HC, que correspon a la tercera jornada de l'OK Lliga.

Tornar a dalt