fcb.portal.reset.password

L'equip d'hoquei patins del Barça, protagonista de l'OK Stars / FOTO: Arxiu FCB

L’OK Stars 2012, celebrat a la Ciutat Esportiva de Blanes, ha tingut accent blaugrana. La tercera edició de l’All Star va estar plena d’activitats i va veure passar unes 2.000 persones que no es van voler perdre l’espectacle de la millor Lliga del món d’hoquei patins.

Un dels punts forts de la jornada va ser el partit masculí de les estrelles, que va comptar amb representació blaugrana. L’equip Conferència Negra, que es va imposar al Conferència Verda per 10-8, estava integrat per dos jugadors del FC Barcelona, Sergi Fernández i Marc Gual, i entrenat pel tècnic del Barça, Gaby Cairo. El matx va estar ple de gols i jugades espectaculars. Marc Gual, que va oferir una actuació molt destacada, es va erigir com a MVP del partit.

El millor porter una vegada més

Després del partit es van iniciar els concursos d’habilitats. Sergi Fernández es va emportar el Premi de Porters per tercera vegada consecutiva. El porter blaugrana, que ha guanyat totes les edicions disputades fins ara, va superar a la final el seu company de selecció, Guillem Trabal.

L’OK Stars femení també va oferir una bona dosi d’espectacle als assistents, i va acabar amb un empat (3-3). La nota negativa de la jornada van ser les baixes dels jugadors del Coinasa Liceo, que no van poder assistir-hi a causa del cessament de Spanair, ja que havien de viatjar amb aquesta companyia.

Tornar a dalt