Ricard Muñoz consola els seus jugadors / FOTO: VICTOR SALGADO

Ricard Muñoz consola els seus jugadors / FOTO: VICTOR SALGADO

L’equip arribava a la cita amb una trajectòria immaculada a la Lliga i després d’una gran victòria europea contra el Porto al Palau (7-0). Una magnífica carta de presentació que el situava com un dels grans aspirants al títol. No obstant, a la Copa pot passar de tot i aquesta edició en va tornar a ser un exemple.

Els blaugranes s’enfrontarien a l’ICG Software Lleida en el duel de quarts de final. Els lleidatans eren el conjunt amfitrió i, esperonats pel seu públic, van plantar cara en tot moment (3-6). El Vic va ser el rival a les semifinals. Tot i la seva solidesa defensiva, el Barça va encarrilar aviat el partit i es plantaria a la final amb total mereixement (1-5).

Un Vendrell molt eficaç

Una gran primera part del conjunt vendrellenc va decantar la balança a la final. Els gols de Miras, Cortijo i Albesa van posar als de Ricard Muñoz contra les cordes. L’equip reaccionaria a la segona part, amb dianes de Sergi Panadero, Reinaldo García i Marc Torra però l’eficàcia del rival van fer que la Copa del Rei tornés a volar cap al Vendrell (6-3). Tot i la derrota, l’equip reaccionaria i el tècnic considera aquella ensopegada el primer pas cap a la consecució de la Lliga Europea.