Campions de la Mini Copa d’Hoquei Patins!!!

L’Infantil del Barça Lassa supera a l’Hoquei Lloret i guanya el trofeu per tercera edició consecutiva

Els nois entrenats per Ricard Hernáez han pujat al més alt del podi i s’emporten la tercera edició de la Mini Copa d’hoquei patins que s’ha jugat a la localitat gironina de Lloret de Mar. Els blaugranes van superar a quarts a Citylift Girona H.C per 1 a 0 i a les semifinals per 4 a 3 el Reus Deportiu.

Triomf treballat

A la final l’infantil blaugrana es va trobar els amfitrions de l’Hoquei Lloret. Els blaugranes es van avançar en el minut 6 de la primera part (0-1) i amb aquest resultat es va arribar al descans.

La segona meitat es presentava competida i la igualtat era present sobre la pista de Lloret de Mar, però els blaugranes, en una contra i en el minut 10, van establir el 0 a 2.  Els locals van tenir l’oportunitat d’escurçar diferències en el marcador, gràcies a un penal a manca de tres minuts, però el porter blaugrana va aturar el llançament.

A partir d’aquí, control dels blaugranes i el títol viatjava cap a Barcelona. Amb aquest triomf, l’equip infantil del Barça d’hoquei patins ha aconseguit el títol en les tres edicions de la Mini Copa d’Hoquei patins. El FC Barcelona es va proclamar campió a Reus l’any 2016 i a Alcobendas l’any passat.