Barça 6–3 Follonica: Campions de l’Eurockey U17

El FC Barcelona es proclama campió de la competició amb més prestigi de l’hoquei patins europeu U17

A Blanes ha tingut lloc durant aquest dies l’Eurockey U17, on els millor equips d’Europa, amb jugadors menors de 17 anys, s’enfrontaven per obtenir el títol d’aquesta ‘Champions’ de l’hoquei patins jove i els blaugranes han assolit el títol en superar a la final al Follonica italià per 3 a 6.

Un llarg camí

Però abans d’arribar a la final el camí durant aquest dies a Blanes ha estat llarg. A la fase de grups els blaugranes s’imposaven per 12 a 1 a Cronenberg. En el segon partit superaven a l’Sporting de Portugal per 6 a 2 i en el darrer de la fase de grups guanyaven el Saint Omer per 3 a 1.

En els quarts un rival de molt pes com el Noia, el que també van poder superar per 5 a 1. A semifinals el potent Porto els esperava i amb empat a 3 es va arribar a la fi del partit. La sort de les faltes directes va caure del costat blaugrana (2-0) i el Follonica italià esperava a la final.

Un títol de mèrit

Els blaugranes s’avançaven a la final amb un gol d’Ordoñez però ràpidament els italians van capgirar el marcador i és van posar 2 a 1.Però dos gols seguits de Jordi Mateo donaven avantatge als blaugranes que arribaven al descans amb un 2 a 3 favorable.

El Follonica empatava a 3 a 5 minuts de la fi del partit, però el millor Barça encara estava per veure. A la part final Estrada, Ordoñez i de nou Estrada marcaven i deixaven el definitiu 3 a 6 en el marcador i l’Eurockey 2017 U17 viatjava cap a Barcelona.