Arrenquen els campionats de Catalunya d’hoquei patins formatiu

Arrenquen els campionats de Catalunya d’hoquei patins formatiu

Els equips infantils i júnior del Barça Lassa disputen de divendres a diumenge el Campionat de Catalunya de la categoria

Comencen la part decisiva de la temporada en els equips de formació de l’hoquei patins blaugrana. A partir de divendres i al llarg del cap de setmana l’infantil i el júnior obriran la participació blaugrana a la fase final per decidir el campió de Catalunya. El relleu, el prendran el juvenil i l’aleví que jugaran el darrer cap de setmana d’abril, els seus campionats. Per segona vegada a la història el Barça Lassa classifica els seus quatre equips per la fase final catalana.

L’Infantil a Cassà de la Selva

Els nois de l’Infantil blaugrana, comencen divendres a Cassà de la Selva, la participació a la fase final del Campionat de Catalunya. Els blaugranes són un dels vuits equips, dividits en dos grups de quatre, que juguen la competició.

Enquadrats en el grup B el Barça Lassa tindrà el Vic, el Sentmenat i el Calafell com a rivals. Diumenge al matí tindran lloc les semifinals i a la tarda les finals del Campionat de Catalunya.

Els horaris del Barça Lassa

Divendres 19.45 h Barça Lassa – Sentmenat

Dissabte 11.30 h Calafell – Barça Lassa

Dissabte 18.30 h Vic – Barça Lassa

El Júnior a Juneda

L’equip Júnior jugarà a Juneda el títol català de la categoria. Amb el mateix format i dates que l’equip Infantil, els juvenils aspiren a assolir el màxim títol català. Els blaugranes jugaran en el grup B amb el Noia A, el Noia B i el Reus Deportiu.

Els horaris del Barça Lassa

Divendres 19.45 h Barça Lassa – Reus

Dissabte 11.30 h Noia B – Barça Lassa

Dissabte 18.30 h Noia A – Barça Lassa

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut