L’Infantil i l’Aleví superen les eliminatòries per accedir a la segona fase

L’Infantil i l’Aleví superen les eliminatòries per accedir a la segona fase

El Barça Lassa B va aconseguir un punt in extremis davant l’Alpicat en el darrer cap de setmana esportiu de l'any

Els equips Infantil i Aleví van afrontar, en el darrer cap de setmana esportiu del 2016, les eliminatòries per accedir a la segona fase de grups. Aquests van ser els resultats:

Barça Lassa B 2-2 Alpicat: El filial va sumar un bon punt davant el conjunt lleidatà després d’aconseguir empatar a falta de nou segons per acabar el matx, en una jugada en què es va aprofitar el canvi del porter per donar entrada a un cinquè jugador de pista. Oriol Garcia va ser l’autor d’aquest gol ‘in extremis’ i Marc Palazón va ser l’autor de l’empat a un. Els de Jordi Camps finalitzen el 2016 en vuitena posició i el proper partit serà el 14 de gener visitant el Raspeig alacantí.

Sant Just 1-5 Segona Catalana: Els blaugranes van aconseguir una nova victòria a domicili per seguir liderant el seu grup.

Infantil – Noia Freixenet B (1-7 i 15-0): Els de Ricard Hernáez van encarrilar l’eliminatòria el dissabte a Sant Sadurní (1-7) i, diumenge, a Llars Mundet, van golejar 15 a 0.

Aleví – Cerdanyola B (0-8 i 4-1): El conjunt més inferior de l’hoquei formatiu blaugrana, també dirigit per Ricard Hernáez, va guanyar 0-8 a l’anada i també ho va fer a la tornada (4-1). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut