L’Infantil, campió de la Minicopa!

L’Infantil, campió de la Minicopa!

L’equip entrenat per Ricard Hernáez s’ha imposat al Vic a la tanda de penals (1-1, 4-1) i ha reconquistat el títol sumat l’any passat

La segona edició de la Minicopa manté el color blaugrana. L’equip infantil de l’hoquei formatiu blaugrana s’ha imposat aquest diumenge al matí al Vic en la final (1-1, 4-1) i ha revalidat el títol assolit la temporada passada a Reus. El partit ha finalitzat amb 1-1 i s’ha hagut de decidir a la tanda de penals, on el conjunt barcelonista s’ha imposat per 4-1.

Sobre el parquet del pavelló Amaya Valdemoro i amb el mateix quadre de competició que la Copa del Rei, els joves jugadors barcelonistes han celebrat un títol que els permet afrontar amb més il·lusió el tram final de la temporada. El Barça va derrotar el Voltregà als quarts de final (6-2) i el Lloret a la semifinal (1-2).

L’expedició de l’equip campió ha estat formada pels porters Martí Almerich i Roger Casas i pels jugadors Àlex Estrada, Gerard Llobet, Oriol Llenas, Aleix Ordoñez i Ivan Pastor i els alevins Joan Pascual i Carles Aguilera, mentre que Jordi Mateos no va poder desplaçar-se a Alcobendas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut