L’Infantil, a punt per a la Minicopa

L’Infantil, a punt per a la Minicopa

L’equip entrenat per Ricard Hernáez també estarà present a Alcobendas per disputar una competició que és “un regal per als nens”

El primer equip del Barça Lassa no serà l’únic conjunt blaugrana present a Alcobendas. L’Infantil estarà present a la localitat madrilenya per disputar la Minicopa, en què participaran els mateixos vuit clubs classificats per a la Copa del Rei i amb el mateix quadre de competició. “Poder jugar la Minicopa és un regal per als nois, ja que jugaran al mateix escenari que els grans i compartiran estones amb ells”, explica l’entrenador Ricard Hernáez.

Els partits es disputaran a la mateixa pista de parquet del pavelló Amaya Valdemoro i l’equip barcelonista jugarà els quarts de final contra el Voltregà a les 12.00 hores del dissabte. “Aquest partit serà un test més per veure l’estat de forma de l’equip”, comenta Hernáez. En cas de guanyar, disputarien la semifinal poca estona després, a les 14.30 hores. I si arriben a la final, la jugarien diumenge (10.00 hores), com a preludi de la final de la Copa del Rei (12.30 hores).

L’expedició de l’equip infantil, que és líder del seu grup de Preferent, es desplaçarà cap a terres madrilenyes aquest divendres en autocar, amb l’objectiu de poder arribar a temps per animar el primer equip en el duel contra el Voltregà. El curs passat, a Reus, l’Infantil va ser el campió de la Minicopa, amb la presència dels actuals jugadors infantils Àlex Estrada, Gerard Llobet i Jordi Mateos. Sí serà la primera Minicopa per als porters Martí Almerich i Roger Casas i per als jugadors Oriol Llenas, Aleix Ordoñez i Ivan Pastor. Completaran la convocatòria els alevins Joan Pascual i Carles Aguilera.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut