L’Aleví supera el Caldes i es classifica pel campionat de Catalunya

L’Aleví supera el Caldes i es classifica pel campionat de Catalunya

L’equip de Ricard Hernáez segueix les passes del Júnior i l’Infantil mentre que el filial suma un gran triomf davant el Calafell (6-1)

L’equip aleví del l'hoquei formatiu també representarà el FC Barcelona al Campionat de Catalunya, igual que l’Infantil i el Júnior. El Juvenil també està a punt d’aconseguir aquest objectiu després de poder guanyar al Vic (7-4) en un cap de setmana rodó en què el filial va fer un pas endavant davant el Calafell. A continuació detallem els resultats del cap de setmana:

Barça Lassa B 6-1 Calafell: L’equip de Jordi Camps va allunyar-se de les posicions de descens gràcies a un contundent triomf davant el Calafell. El davanter Oriol Garcia va marcar quatre dianes en el dia del seu aniversari i Xavi Gurri i Antonio Miguélez també van veure porteria. L’equip es troba en setena posició i el proper partit serà aquest dissabte (20.00h) a la pista del líder, el Palafrugell.

Segona Catalana 5-4 Palau de Plegamans: El conjunt barcelonista, líder del seu grup, va imposar-se per la mínima i el proper dissabte (19.00) jugarà els quarts de final de la Copa Catalana a Flix.

Sant Cugat B 4-6 Júnior: L’equip de Jordi Camps, ja classificat pel campionat de Catalunya, va aconseguir una nova victòria i el proper duel serà el dissabte (10.00) contra el Manlleu a Llars Mundet.

Juvenil 7-4 Vic: Els jugadors de Jordi Roca van aconseguir una important victòria contra el tercer classificat (a la primera volta havien empatat 0-0) i, a falta de nou punts per disputar, en tenen cinc més que els osonencs. Aquest dissabte (17.30) poden apropar-se al campionat de Catalunya si s’imposen a la pista del segon classificat, el SHUM Frit Ravich de Maçanet de Selva.

Vendrell 1-8 Infantil: El conjunt blaugrana va aconseguir una àmplia victòria després de tenir assegurada la seva presència al campionat de Catalunya. El seu proper compromís serà aquest dissabte (09.00) contra el Cerdanyola a Llars Mundet.

Aleví 3-2 Caldes: Victòria molt important de l’equip de Ricard Hernáez, que està assolint bons resultats en el primer any de competició a la categoria. Els blaugrana van superar el tercer classificat i, d’aquesta forma, van assegurar-se la seva presència al campionat de Catalunya que se celebrarà a la pista del Bell-lloc. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut