L’aleví goleja al Reus Ploms en un exitós cap de setmana

L’aleví goleja al Reus Ploms en un exitós cap de setmana

El filial fa un pas endavant a Primera Divisió amb un còmode triomf contra el Sant Feliu (5-3) i la resta d’equips de la base també sumen tres punts

Ple de victòries en el darrer cap de setmana. Els equips de l’hoquei formatiu van poder celebrar amb triomf tots els compromisos del cap de setmana, detallats a continuació:

Barça Lassa B 5-3 Sant Feliu Codines: Pas endavant dels joves jugadors de Jordi Camps, que van començar amb bon peu (5-0 als 18 minuts de joc) gràcies als doblets d’Oriol Garcia, Antonio Miguélez i Gerard Miquel. Amb aquest triomf, els blaugrana són setens a la classificació amb 27 punts més i el proper duel serà aquest dissabte (20.30h) a la pista del Tordera, sisè classificat amb un punt més.

Segona Catalana 10-5 Barberà: El conjunt barcelonista, líder del seu grup i format per jugadors júniors i juvenil, va aconseguir un bon triomf abans de jugar aquest diumenge (19.45h) contra el Martinenc.

Vilafranca 1-9 Junior: Els blaugrana van imposar-se a domicili amb un resultat ampli que els permet seguir liderant el seu grup de Preferent. El proper compromís és aquest dimecres (21.00) a Llars Mundet contra el Sant Cugat.

Ripollet 0-8 Juvenil: Els jugadors de Jordi Roca van imposar-se en la novena jornada de la Lliga de Preferent i el dissabte (17.30h) visitaran la pista del GEiEG per seguir al capdavant del grup.

Infantil 5-3 Palafrugell: L’equip entrenat per Ricard Hernáez, que dissabte va oferir la Minicopa a l’afició del Palau Blaugrana, va imposar-se a l’equip del Baix Empordà i aquest diumenge (10.00h) jugarà contra el Barberà a Llars Mundet amb l’objectiu de seguir sumant triomfs per liderar el grup de Preferent.

Aleví 13-1 Reus Ploms: L’equip més petit de l’hoquei formatiu va aconseguir el triomf més ampli de la jornada a Llars Mundet i el proper dissabte (17.45h) jugarà a Manlleu. Els de Ricard Hernáez també són líders del seu grup de Preferent. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut