L’Aleví es proclama campió de grup

L’Aleví es proclama campió de grup

El conjunt d’edat més inferior de l’hoquei formatiu finalitza la primera fase de la temporada en primera posició en un cap de setmana en què l’Infantil i el Segona Catalana vencen

El conjunt Aleví del Barça Lassa d’hoquei patins ha finalitzat la primera fase de la competició en primera posició. El darrer cap de setmana, el Barça B va fregar el triomf davant el líder i els equips de Segona Catalana i Juvenil van superar els seus compromisos amb victòria.

Barça B 3-4 Palafrugell: Els dos gols inicials d’Oriol Garcia i la diana de Pablo Najera van posar contra les cordes el Palafrugell, un dels equips més complets i el líder de Primera Divisió, que encara no coneix la derrota. Els del Baix Empordà van ser capaços de remuntar gràcies al doblet de Gerard Pujol (2), Xavier Aldrich i Pol Vives. El següent partit tornarà a ser a Llars Mundet, aquest diumenge (12.00 h) contra l’Asturhockey.

Segona Catalana 5-2 Arenys de Mar: El conjunt blaugrana segueix sumant victòries i liderant el seu grup de Segona Catalana després de superar els maresmencs. La propera cita serà a la pista del Congrés el dissabte 3 de desembre (12.45 h).

Vendrell 3-2 Júnior: Els barcelonistes van caure a terres tarragonines i aquest dissabte rebran el Lleida (12.30 h) a Llars Mundet.

Igualada 0-3 Juvenil: El conjunt de Jordi Roca, segon classificat del seu grup, va aconseguir un triomf positiu a Les Comes.

Sant Just B 0-18 Infantil: L’equip de Ricard Hernáez va protagonitzar la golejada de la jornada a la pista de Sant Just. L’última jornada serà transcendental, ja que el proper dissabte (10.00 h) es jugarà contra el Sentmenat, segon classificat.

Caldes 4-4 Aleví: El conjunt més inferior de l’hoquei formatiu blaugrana, que s’ha estrenat a la competició aquesta temporada, ha finalitzat la primera fase de la temporada en primera posició del grup. El darrer cap de setmana van jugar el desè i darrer partit a Caldes de Montbui, on van empatar i perdre els dos primers punts del curs. La bona trajectòria en aquest inici els permetrà disputar l’eliminatòria prèvia per poder accedir al segon grup, on es disputarà l’accés al Campionat de Catalunya. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut