fcb.portal.reset.password

Després d’una llarga temporada, molts entrenaments, partits, una fase de preferent i un encara més exigent Campionat de Catalunya, els quatre equips de base que formen l’hoquei formatiu del Barça Lassa poden celebrar que estan a punt per afrontar els Campionats d’Espanya.

A aquesta fase final només hi accedeixen els dos millors equips de Catalunya i, per primera vegada a la història, hi haurà representació blaugrana als quatre Campionats d’Espanya (aleví, infantil, juvenil i júnior). Excepte l’equip infantil, tots ells s’han proclamat recentment campions de Catalunya.

Els quatre capitans dels equips aleví, infantil, juvenil i júnior | VÍCTOR SALGADO

L’Infantil i el Junior són els primers equips en afrontar l’última competició del curs. Ho faran a partir d’aquest divendres 5 i fins el diumenge 7. Els de Ricard Hernáez ho faran a Oviedo mentre que els de Jordi Camps –campions a Sant Cugat davant el Manlleu- han viatjat fins a la Corunya.

La següent setmana serà el torn dels alevins i del juvenil. El conjunt d’edat més inferior de l’hoquei base blaugrana també és entrenat per Ricard Hernáez i, en la seva primera temporada com a equip, van proclamar-se campions davant el Manlleu a Bell-lloc d’Urdgell i disputaran el torneig estatal a Alcobendas. El Juvenil de Jordi Roca també va celebrar el títol català a Maçanet de la Selva, davant l’Arenys de Munt, i el següent repte serà repetir l’èxit a la localitat aragonesa d’Alcañiz.

Els entrenadors Ricard Hernáez, Jordi Camps i Jordi Roca | VÍCTOR SALGADO-FCB

Tornar a dalt