El Junior i l’Infantil, sots-campions d’Espanya

El Junior i l’Infantil, sots-campions d’Espanya

Els dos equips de la base es van quedar molt a prop d’aconseguir el títol després de perdre 2-3 davant el Manlleu i el Noia Freixenet, respectivament

El Junior i l’Infantil van finalitzar els respectius Campionat d’Espanya en segona posició en l’última prova de la temporada. Ambdós equips van perdre per un resultat molt ajustat i després d’avançar-se en el marcador amb dos gols d’avantatge. Entre aquest divendres 12 i diumenge 14 arribarà el torn dels equips alevins i juvenils, que jugaran a Alcobendas i a Alcañiz.

L’equip de Jordi Camps no va aconseguir revalidar el títol de Catalunya i va perdre la final contra el Manlleu després d’avançar-se amb els gols d’Antonio Miguélez i Dídac Llobet. Aquest equip se centrarà ara en les dues últimes jornades de Primera Divisió, en què hi ha en joc la permanència.

Els de Ricard Hernáez, que aquesta temporada van ser campions de la Minicopa, van repetir la final del Campionat de Catalunya i van topar de nou amb el Noia Freixenet, que va capgirar el marcador en el darrer minut.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut