El Júnior i l’Infantil, amb els campionats de Catalunya a l’horitzó

El Júnior i l’Infantil, amb els campionats de Catalunya a l’horitzó

Els dos equips de l’hoquei formatiu ja estan classificats per a la fase final mentre que el Juvenil i l’Aleví també van pel bon camí

L’hoquei formatiu del FC Barcelona Lassa té opcions d’obtenir el ple de representacions en els campionats de Catalunya. Els quatre equips blaugranes lideren els seus grups de Preferent de les respectives categories i, fins al moment, el Júnior i l’Infantil ja tenen assegurada la seva plaça a la fase final de l’hoquei patins català. A continuació repassem els resultats del darrer cap de setmana:

Tordera 6-0 Barça Lassa B: El filial va caure a la pista del cinquè classificat en un partit en què no va estar encertat. L’equip és vuitè a la taula i el proper duel serà el diumenge (12.00) contra el Calafell a Llars Mundet.

Martinenc 3-6 Segona Catalana: L’equip blaugrana va imposar-se a la pista del segon classificat i segueix liderant la classificació del seu grup. El següent enfrontament serà el diumenge (9.30) contra el Palau de Plegamans.

Júnior 4-3 Sant Cugat A: Ajustada victòria de l’equip de Jordi Camps, que segueix liderant amb  comoditat el seu grup de Preferent. Amb 16 punts de marge respecte el cinquè classificat i a falta de quatre jornades, el conjunt ja està classificat pel Campionat de Catalunya júnior (21-23 d’abril).

GEiEG 0-3 Juvenil: L’equip de Jordi Roca va aconseguir una victòria a la pista gironina i lidera la classificació amb cinc punts més que el Vic  -tercer classificat- a falta de cinc jornades. El següent duel serà precisament contra els osonencs, el dissabte (17.45 hores) a Llars Mundet.

Infantil 9-2 Barberà: Els nois dirigits per Ricard Hernáez han confirmat la seva classificació pel campionat de Catalunya de Flix després de superar el Barberà. El següent compromís serà a la pista del Vendrell (diumenge a les 17.00 hores).

Manlleu 2-3 Aleví: Victòria per la mínima en un partit decisiu per mantenir la primera posició. Després d’aquest triomf contra el segon classificat, el conjunt més inferior de l’hoquei patins blaugrana té sis punts més que el tercer a falta de quatre jornades. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut