El Júnior i el Juvenil estrenen la temporada de l’hoquei formatiu

El Júnior i el Juvenil estrenen la temporada de l’hoquei formatiu

Els dos equips base han començat la temporada oficial mentre que el filial, el Segona Catalana, l’infantil i l’aleví segueixen disputant partits de preparació

L’hoquei formatiu del FC Barcelona Lassa ja ha iniciat la temporada. Els equips júnior i juvenil han estat els primers en disputar partits oficials del curs 2016/17, una temporada en què s’han creat dos equips més de formació: el Segona Catalana i l’Aleví. Aquests dos conjunts, més el filial i l’Infantil, estan realitzant partits de pretemporada.

Aquests han estat els resultats del cap de setmana:

Barça B: Després d’haver disputat els quarts de final i la semifinal de la Lliga Catalana, l’equip de Jordi Camps ha disputat dos partits de la Copa Esports Penedès, amb dues derrotes davant el Calafell (1-0) i el Vilanova (7-8). El proper partit serà aquest dimecres (21.00) contra el Sant Feliu, en la tercera jornada de  la competició de pretemporada. A part, aquesta va ser una setmana intensa per al filial, que dijous passat va disputar un amistós al Palau Blaugrana contra l’Andes Talleres argentí (4-7).

Segona Catalana: El conjunt de nova creació va imposar-se en un partit amistós a Malgrat de Mar (2-3) i debutarà en competició oficial el dimarts 27 de setembre (20.30), a domicili, contra El Prat.

Júnior: L’equip barcelonista va perdre a Vic (2-1), en la primera jornada de la Lliga Preferent.

Juvenil: L’equip de Jordi Roca va estrenar-se també en competició oficial, a la Lliga Preferent, empatant a casa davant el Noia Freixenet (5-5).

Infantil: Els de Ricard Hernáez segueixen preparant-se i en l’últim partit amistós van superar el Noia Freixenet a domicili (2-6). L’estrena oficial de l’infantil serà aquest diumenge 24 de setembre (17.30) davant el Barcino.

Aleví: El nou equip d’hoquei base s’ha imposat al Torneig Memorial Joan Pous disputat a Sant Hipòlit de Voltregà. Aquest va ser l’últim test dels més petits de l’hoquei blaugrana, que debutaran en competició oficial el dissabte 23 (16.00) a la pista del Jesuïtes Sarrià.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut