El Junior, campió de Catalunya!

El Junior, campió de Catalunya!

L’equip blaugrana va imposar-se a Sant Cugat en una intensa final contra el Manlleu i, igual que el conjunt Infantil, participarà al campionat d’Espanya

Una intensa final que va finalitzar 1-1, un pròrroga sense gols i fins a 18 llançaments de faltes directes van ser necessaris per acabar assolint el títol del Campionat de Catalunya Junior. L’equip blaugrana va imposar-se aquest diumenge al Manlleu en una duel de cara o creu i també va assolir l’accés al Campionat d’Espanya. “Hem estat a una gran alçada i hem competit, que és el que es demana a aquests jugadors. La final va ser molt igualada”, destaca el tècnic Jordi Camps.

El Junior va iniciar el campionat el divendres amb una victòria contra el Vendrell (2-5) i el dissabte va empatar contra el Manlleu (3-3) i va superar el Reus (3-5). A la semifinal van superar el Vic per la mínima (2-3) i, a la final, van tornar a empatar contra el Manlleu (1-1) gràcies a un gol del capità Gerard Miquel. A la tanda de faltes directes, Xevi Arcas va estar molt encertat sota pals fins que el gol del gallec Antonio Miguélez 'Chino' va provocar l’eufòria blaugrana.

El Campionat d’Espanya es jugarà a la Corunya entre el 4 i el 7 de maig però, abans, l’equip de Jordi Camps també haurà d’afrontar un important duel amb el Barça B, a Primera Divisió, a Alpicat (29 d’abril, 20.00 hores).

Excel·lent paper de l’Infantil a Flix

A part de l’èxit de l’equip Junior, l’Infantil també va estar a punt de fer-se amb el títol del Campionat de Catalunya. Els barcelonistes, però, no van guanyar la final davant el Noia Freixenet (5-3) però també estaran al Campionat d’Espanya a Astúries del 4 al 7 de maig.

Els de Ricard Hernáez, campions de la Minicopa, van superar el Lleida (4-1), el Sentmenat (0-6) i van empatar amb l’Arenys (3-3) a la fase de grups. A la semifinal van superar el Manlleu (2-3) i, a la final, van proclamar-se sots-campions.

El torn del Juvenil i de l’Aleví

Després del bon paper del Junior i de l’Infantil, el proper cap de setmana (de divendres a diumenge) arriba el torn del Juvenil i de l’Aleví. Els de Jordi Roca jugaran el Campionat de Catalunya a Maçanet de la Selva i els de Ricard Hernáez s’estrenaran per primera vegada a aquesta fase final a Bell-lloc d’Urgell.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut