fcb.portal.reset.password

Ricard Hernáez, entrenador de l'equip infantil, també dirigirà l'aleví | VÍCTOR SALGADO-FCB

El FC Barcelona Lassa d’hoquei patins disposarà de dos equips més la temporada 2016/17. L’estructura de l’hoquei formatiu comptarà amb un nou conjunt que militarà a Segona Catalana i un altre equip a la categoria aleví.

D’aquesta manera, es potencia una base en què hi ha quatre plantilles més –Barça B, Júnior, Juvenil i Infantil. Després de la desaparició de la competició Sub-23, el nou equip de Segona Catalana serà el tercer conjunt després del primer equip i del filial, vigent campió de Primera Divisió i de la Copa de la Princesa. L’objectiu és que els joves del planter, sobretot els de categoria juvenil, puguin agafar experiència en una categoria sènior. L’entrenador serà Jordi Roca, també tècnic del Juvenil, i l’equip militarà al grup D, amb conjunts d’arreu de la província de Barcelona.

L’equip aleví serà, a partir d’aquesta temporada, la categoria de menys edat en què estarà representat el Barça Lassa. El formaran jugadors nascuts els anys 2004 i 2005 i l’entrenador serà Ricard Hernáez, que també dirigeix l’equip infantil.

Declaracions del mànager d’hoquei patins, Toni Miró:

“Creiem fortament en la base i l’equip de Segona Catalana és un esglaó més en la formació dels jugadors per poder arribar a l’OK Lliga. Els casos de Xavi Barroso, consolidat al primer equip, i els dels cedits Ignacio Alabart, Nil Roca i Sergi Llorca són els referents que han de tenir els joves del planter”.

“L’equip aleví permetrà que els jugadors més joves es puguin adaptar més aviat a l’hoquei del Barça. Els èxits de l’any passat demostren que estem en el bon camí: el filial va guanyar la Lliga i la Copa de la Princesa, el Sub-23 va guanyar la Copa, el Júnior va ser campió de Catalunya i d’Espanya, i l’Infantil va guanyar la Minicopa”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();