El Barça Lassa C certifica l’ascens a Primera Catalana

El Barça Lassa C certifica l’ascens a Primera Catalana

L’equip format per jugadors júniors i juvenils demostra la seva qualitat a Segona Catalana i segella l’ascens a la segona categoria de l’hoquei català

El Barça Lassa C, equip creat aquest curs 2016/17, ha aconseguit l’ascens i la temporada vinent jugarà a Primera Catalana. El conjunt blaugrana, format per jugadors joves de les categories júniors i juvenils, ha demostrat la seva categoria al Grup D de la competició de Segona Catalana i aquest diumenge va celebrar l’ascens a la segona categoria de l’hoquei català. 

L’equip dirigit per Jordi Roca va certificar la primera posició del grup i l’ascens després de superar aquest diumenge, a Llars Mundet, el Barcino B (10-2). Tot això, després d’encadenar 21 victòries en 21 partits i a falta de quatre jornades per acabar el curs. 

“Militar a Segona Catalana ha estat un pas endavant per donar sortida als jugadors, ja que no competien en categories sèniors”, ha expressat Jordi Roca. “A Segona i Primera Catalana hi ha una realitat que no estan vivint a la Lliga Juvenil i la temporada vinent tindran molta més competivitat”, ha expressat el tècnic.

Els quatre equips formatius, líders de Preferent i a Campionats

En el darrer cap de setmana també van quedar definides les posicions dels grups de Preferent. L’Aleví, l’Infantil, el Juvenil i el Júnior, els quatre equips de l’hoquei formatiu blaugrana, representaran el FC Barcelona als Campionats de Catalunya. Els quatre conjunts han assolit la primera posició dels respectius i exigents grups de Preferent. Junt amb el Manlleu, el Barça és l’únic club amb quatre equips classificats per jugar els quatre Campionats previs al Campionat d’Espanya.

Pel que fa als darrers resultats de Preferent, el Júnior va empatar a Lleida (2-2), el Juvenil va superar l’Sferic de Terrassa (0-8), l’Infantil va guanyar l’Andorra (8-1) i l’Aleví va fer el mateix a Cerdanyola (1-6). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut