El Barça Lassa B, tercer classificat al torneig del Jolaseta

El Barça Lassa B, tercer classificat al torneig del Jolaseta

L’equip de Jordi Camps ha disputat aquest cap de setmana un torneig amistós organitzat pel Jolaseta, amb la presència també de l’Asturhockey i de l’Alpicat

L’hoquei formatiu del FC Barcelona Lassa ha realitzat un cap de setmana en què destaca la participació del filial en el torneig organitzat pel Jolaseta i el debut en competició oficial de l’Aleví.

A continuació reproduïm els resultats del cap de setmana:

Barça B: En territori basc, va perdre davant l’Asturhockey (2-8) i l’Alpicat (5-3) i va guanyar a l’amfitrió Jolaseta (2-8) per finalitzar en tercera posició del torneig. Aquest dilluns i dimecres jugarà dos partits contra el Mataró i l’Alpicat per afrontar el seu inici de lliga, aquest dissabte (17.00 hores) a la pista del GEiEG.

2a catalana: El seu debut a la lliga de Segona Catalana es produirà aquest dimarts (21.30 hores) a la pista del Prat.

Junior: L’equip blaugrana va guanyar divendres al Bell-lloc (7-0) i diumenge va perdre (3-4) davant el Manlleu. El proper partit el jugarà el dissabte 1 d’octubre (11.30) a la pista del Caldes, en la quarta jornada de lliga.

Juvenil: Els de Jordi Camps van perdre (2-4) contra l’Arenys de Munt a Llars Mundet i disputaran la quarta jornada de lliga aquest diumenge 2 d’octubre (11.30) a Caldes de Montbui.

Infantil: Els de Ricard Hernáez van estrenar-se a la Lliga amb una victòria contundent contra el Barcino (17-0). El seu proper duel serà contra el Santa Perpètua el dissabte 1 d’octubre (16.15).

Aleví: El nou conjunt de l’hoquei formatiu, l’aleví, va estrenar-se amb triomf en un partit de competició oficial, jugat a domicili davant el Jesuïtes Sarrià. El partit va finalitzar amb 0-7 al marcador. El seu primer partit a Llars Mundet serà el proper dissabte 1 d’octubre (09.00 hores) contra el Vilassar. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut