El Barça Lassa B suma un punt en el primer partit a Llars Mundet

El Barça Lassa B suma un punt en el primer partit a Llars Mundet

L’equip de Jordi Camps empata (1-1) contra els maresmencs en el primer duel de lliga jugat a casa

L’estrena del Barça Lassa B a Llars Mundet, sumant el quart punt de sis possibles, més els resultats de la resta d’equips de la base –quatre victòries i un empat– és el més destacat del cap de setmana:

Barça B: El filial va obtenir un empat en el primer partit de Primera Divisió a Llars Mundet. Els vigents campions van sumar un valuós punt contra un equip complet com és el Mataró, gràcies al gol d’Antonio Miguélez, i  van tenir diverses opcions per quedar-se amb els tres punts. El seu proper partit no es disputarà fins el 9 de novembre contra l’Arenys de Munt (09.30), ja que Blai Roca, Pablo Najera i Gerard Miquel (amb Andorra) jugaran l’Europeu sub-20.

Segona catalana: El tercer equip blaugrana va superar 10-1 a l’Horta per mantenir el liderat i el proper partit es jugarà diumenge (12.30) a la pista del Barberà.

Júnior: L’equip júnior va aconseguir un important triomf a la pista del Lleida (2-3) abans de l’aturada pels compromisos de seleccions dels tres jugadors esmentats anteriorment.

Juvenil: El conjunt de Jordi Roca va sumar un punt a la pista del Manlleu (4-4) a la cinquena jornada de la lliga preferent juvenil. El proper rival del líder serà a Reus, aquest diumenge a les 11.15 hores.

Infantil: Els de Ricard Hernáez van protagonitzar la golejada del cap de setmana amb un triomf davant el Sant Just (25-1).

Aleví: Els alevins, els més petits de l’hoquei formatiu, van superar el Caldes (6-3) i mantenen la primera posició de la taula.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut