El Barça Lassa B perd a Vilanova i baixa a Nacional Catalana

El Barça Lassa B perd a Vilanova i baixa a Nacional Catalana

L’equip de Jordi Camps va caure en l’última jornada al Garraf (5-2) i baixa després de cinc temporades a Primera Divisió

El Barça Lassa B jugarà la temporada vinent a Primera Nacional Catalana. L’equip de Jordi Camps va perdre aquest dissabte a la pista del Vilanova (5-2) en el duel crucial per a la permanència. La derrota va condemnar l’equip blaugrana al descens de Primera Divisió després d’haver militat a la segona categoria de l’hoquei estatal cinc temporades.

En un pavelló de Les Casernes ple a vessar, els barcelonistes es van avançar amb un xut de Gerard Miquel. El Vilanova, però, va reaccionar amb un gol en pròpia de l’andorrà i dues dianes d’Ignacio Garrido. A la segona meitat, Oriol Garcia va retallar distàncies i l’empat que donava la permanència va estar a punt d’arribar, però els locals i un inspirat David Aguilar van saber establir el 5-2 final.

El filial s’acomiada de Primera Divisió després de cinc temporades –dues amb Àlex Segura a la banqueta i tres amb Jordi Camps– en què els joves jugadors han tingut l’oportunitat de competir a una categoria estatal. Destaca, sobretot, la primera posició assolida la temporada 2015/16.

D’altra banda, l’únic equip de l’hoquei formatiu que segueix competint és el Barça C, primer classificat del seu grup de Segona Catalana, i que el dissabte va imposar-se al Laietà (1-4). L’equip dirigit per Jordi Roca també disputarà la Final a Quatre de la Copa de Segona Catalana. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut