El Barça Lassa B inicia el 2017 amb una victòria contra el Raspeig (0-4)

El Barça Lassa B inicia el 2017 amb una victòria contra el Raspeig (0-4)

El filial va aconseguir un bon triomf en un cap de setmana en què també hi ha hagut les victòries del juvenil, de l’infantil i de l’aleví

El Barça Lassa va celebrar amb una victòria el primer duel del 2017, disputat el dissabte 14 a la pista del Raspeig. Els altres resultats del cap de setmana també van ser positius, amb victòries del Segona Catalana i dels tres equips de l’hoquei formatiu que militen als grups de preferent.

CP Raspeig 0-4 Barça Lassa B: Els homes de Jordi Camps van poder tornar de terres alacantines amb els tres punts gràcies al doblet de Marc Palazón i als gols de Pablo Najera i Oriol Garcia. La primera victòria del 2017 els permet situar-se en cinquena posició quan només falta una jornada per acabar la primera volta, que serà el duel d’aquest dissabte 21 (20.00h) davant el Vilanova.

Segona Catalana 7-2 Jesús Maria i Josep: L’equip blaugrana, format majoritàriament per jugadors juvenils, va poder superar el Jesús Maria i Josep amb comoditat (7-2).

Júnior: L’equip disputarà la segona jornada del seu grup de Preferent aquest dimecres (21.00h) a Llars Mundet contra el Vilafranca.

Juvenil 15-1 Ripollet: Els de Jordi Roca van golejar al Ripollet i aquest dissabte (10.00h) rebran la visita del GEiEG, en la tercera jornada de la lliga de Preferent.

Palafrugell 0-6 Infantil: El conjunt blaugrana va guanyar a terres gironines i aquest dissabte 21 (18.45h) tornaran a jugar a domicili, a la pista del Barberà.

Reus Ploms 2-12 Aleví: Còmode triomf dels jugadors de Ricard Hernánez, que dissabte (09.00h) rebran la visita del Manlleu. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut