Doblet blaugrana al Campionat de Catalunya Juvenil i Aleví

Doblet blaugrana al Campionat de Catalunya Juvenil i Aleví

Els equips entrenats per Jordi Roca i Ricard Hernáez es classifiquen pel Campionat d’Espanya després de celebrar el preuat trofeu

La base de la secció d’hoquei patins del FC Barcelona està d’enhorabona. Els equips Juvenil i Aleví han aconseguit aquest cap de setmana el títol dels Campionats de Catalunya celebrats a Maçanet de la Selva i a Bell-lloc d’Urgell, respectivament. Aquests èxits s’afegeixen al títol del Junior -campió de Catalunya l’anterior setmana- i al sots-campionat de l’Infantil. Per tant, quatre equips de l’hoquei formatiu blaugrana estaran presents per primera vegada als Campionats d’Espanya.

Solidesa de l’equip Juvenil

L’equip de Jordi Roca s’ha proclamat campió a Maçanet de la Selva després d’empatar contra l’Arenys (2-2) i superar el Mataró (2-3) i el SHUM (1-5) a la fase de grups. Va classificar-se per a la final després d’empatar (3-3) i guanyar a la tanda de faltes directes. A la final, la igualtat contra l’Arenys va tornar a fer-se palesa i, a la pròrroga, un gol blaugrana va acabar donant el triomf. El Campionat d’Espanya es jugarà entre el 12 i 14 de maig a Alcañiz.

Debut pletòric de l’Aleví

En el primer curs amb el Barça present a la categoria aleví, els jugadors d’edat més inferior de l’hoquei blaugrana han aconseguit el títol de Catalunya a Bell-lloc d’Urgell. Van superar el Caldes (0-4), el Voltregà (0-6) i el GEiEG (1-5) a la fase de grups i l’Arenys de Munt a la semifinal (1-4). A la final, van guanyar 3-2 al Manlleu i el proper repte serà el Campionat d’Espanya, entre el 12 i 14 de maig a Alcobendas. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut