Cinc jugadors de La Masia, a punt per disputar l’Europeu sub-20

Cinc jugadors de La Masia, a punt per disputar l’Europeu sub-20

L’andorrà Gerard Miquel, els blaugrana Blai Roca i Pablo Najera i els cedits Nil Roca i Sergi Llorca afronten a partir de dilluns la màxima competició continental

El Campionat d’Europa sub-20 d’hoquei patins comença aquest dilluns a la localitat suïssa de Pully amb cinc representants del FC Barcelona. Gerard Miquel jugarà amb Andorra, i amb la selecció espanyola ho faran els blaugrana Blai Roca, Pablo Najera i els jugadors cedits Nil Roca (Noia Freixenet) i Sergi Llorca (Vic). Tots ells són esportistes formats a l’hoquei formatiu blaugrana i són producte de La Masia.

El madrileny Pablo Najera, nascut l’any 1998, és l’únic dels cinc que resideix actualment al Centre de Formació Oriol Tort, mentre que els quatre restants viuen també a Sant Joan Despí, en pisos del FC Barcelona propers a La Masia.

Il·lusió i objectius ambiciosos

El campionat comença aquest dilluns (14.30) amb el partit entre Itàlia i l’Andorra de Gerard Miquel. Les altres dues seleccions del grup A són Anglaterra i Portugal i, segons expressa el jugador júnior a Barça TV, està molt motivat per jugar el seu últim campionat de base i aspira a “donar la sorpresa i arribar a les semifinals”.

Els germans Roca, Llorca i Najera debutaran contra França aquest dilluns (21.00) i tots ells es plantegen com a objectiu aconseguir un títol que, en les últimes edicions, s’ha resistit. En el grup B també hauran de competir contra Suïssa i Alemanya i, en cas de classificar-se, el dijous jugaran els quarts de final. Les semifinals estan programades pel divendres i la final pel dissabte (20.30 hores). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut