Cara i creu pel Barça B davant l’Arenys de Munt i el Tordera

Cara i creu pel Barça B davant l’Arenys de Munt i el Tordera

El filial va guanyar dimecres a l’Arenys de Munt però va caure diumenge davant els torderencs

Quatre victòries i dues derrotes és el balanç de l’hoquei formatiu en un cap de setmana en què destaca també la victòria del juvenil a la pista de l’Arenys de Munt. A continuació detallem els darrers resultats:

Barça B 6–3 Arenys de Munt i Barça B 0-4 Tordera: El filial va jugar el dimecres 9 el partit aplaçat de la quarta jornada i va aconseguir superar l’Arenys de Munt gràcies, sobretot, a un bon inici. El diumenge, davant el Tordera, va arribar la creu i la derrota contra el Tordera. Els propers compromisos dels homes de Jordi Camps són aquest dimecres, contra el SHUM Frit Ravich (aplaçat de la jornada 3) i el dissabte (20.00 hores) visitarà la pista del Calafell.

Manlleu 4-2 Júnior: L’equip va perdre a la pista del Manlleu 4-2 i ocupa la quarta posició de la taula.

Arenys de Munt 2-4 Juvenil: Els homes de Jordi Roca van aconseguir una bona victòria a la pista de l’Arenys de Munt (2-4) i segueixen en quarta posició a la taula.

Infantil 16-0 Santa Perpètua: L’equip de Ricard Hernáez va golejar el Santa Perpètua per aconseguir la setena victòria en set partits i liderar la classificació.

Vilassar 1-14 Aleví: El conjunt més inferior de l’hoquei patins formatiu va superar sense problemes el Vilassar i segueix en primera posició. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut