Blai Roca, Pablo Najera, Nil Roca i Sergi Llorca jugaran l’Europeu sub-20

Blai Roca, Pablo Najera, Nil Roca i Sergi Llorca jugaran l’Europeu sub-20

El porter Blai Roca i el madrileny Pablo Najera formen part del filial mentre que Nil Roca i Sergi Llorca estan cedits al Noia Freixenet i al Patí Vic

Quatre jugadors del planter del FC Barcelona Lassa d’hoquei patins han estat convocats per jugar l’Europeu sub-20 amb la selecció espanyola. El campionat es disputarà entre el 24 i 29 d’octubre a la localitat suïssa de Pully. Allà hi seran el porter del Barça B, Blai Roca, i el jugador junior Pablo Najera. També hi participaran Nil Roca i Sergi Llorca, jugadors que aquest estiu han estat cedits al Noia Freixenet i al Patí Vic per agafar experiència a l’OK Lliga. Aquests dos últims jugadors ja van tenir minuts al Palau Blaugrana el curs passat.

L’equip entrenat per Sergi Macià iniciarà els entrenaments el proper 28 de setembre i disputarà diferents partits amistosos abans d’afrontar la cita continental. Els altres jugadors convocats són Arnau Prat (GEiEG), Arnau Xaus (Noia Freixenet), Roger Bars (Igualada), Xavi Serrallonga (Sant Cugat), Pol Molas (CP Manlleu) i Raul Fernández (Compañía de María).

Cal recordar que, aquest mes de setembre, el jove jugador del planter blaugrana Marc González va proclamar-se campió d’Europa amb la selecció espanyola sub-17. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut