Primera derrota del Barça Lassa B d’hoquei patins a la Lliga

Els de Jordi Camps van caure a casa contra l’Arenys de Munt per 4-5 en un matx que es va resoldre al tram final El Júnior, per la seva banda, va guanyar a la pista del Caldes per 6-9 i consolida la primera posició del grup

El Barça Lassa B d’hoquei patins va caure aquest cap de setmana a Mundet contra l’Arenys de Munt, un dels equips més potents de la categoria. El conjunt blaugrana va haver de remuntar un gol inicial dels visitants amb les dianes de Palazón i Llorca en dues ocasions (3-1), però els del Maresme van situar el 3-4 a falta de deu minuts per acabar. Palazón va tornar a empatar el partit (4-4) i els de Jordi Camps van tenir oportunitats de sentenciar, però a falta d’un minut David Fito va sentenciar amb el 4-5 final que deixa els blaugranes en una còmoda sisena posició.

El Júnior continua en una gran línia i va vèncer a la pista del Caldes de Montbui per 6-9. Consolida d’aquesta manera la primera posició a la Lliga amb 21 punts en 8 partits –sis més que el segon–, i el diumenge que ve rebrà el Club Patí Vic a Mundet en un altre duel que es presenta apassionant. A qui no li van sortir les coses va ser al Juvenil, que va caure per 5-0 a la pista del Manlleu, un dels equips més forts de la categoria, i és quart classificat amb 14 punts, sis menys que el líder.

Pel que fa a l’Infantil, que descansava, els de Ricard Hernáez van vèncer en dos partits amistosos. El primer, per 7-2 contra el Saint Omer francès, i el segon, per 6-4 contra el CP Congrés juvenil. Aquesta setmana els més petits de l’hoquei formatiu disputaran dos partits: dissabte a Sant Just, i diumenge visitaran Santa Margarida i els Monjos. Finalment, el Sub-23 va caure contra el Voltregà i és el cinquè classificat amb dos partits menys.