El Sub-23 del Barça d’hoquei, campió de Copa!

El Sub-23 del Barça d’hoquei, campió de Copa!

Amb un equip format per tres júniors i sis juvenils, els blaugranes es van imposar per 9-3 a l’Igualada a la gran final. A les semifinals els de Jordi Roca van superar el Voltregà en les faltes directes

El Sub-23 del Barça Lassa ha acabat la temporada amb títol. Aquest dissabte, a Sant Hipòlit de Voltregà, es va disputar la Final Four de la Copa Sub-23 i el final va ser el més desitjat. Cal destacar, per cert, que el Barça va disputar aquesta final a quatre amb tres jugadors júniors i sis de juvenils.

A les semifinals els blaugranes van superar l’amfitrió, el CP Voltregà, en un final agònic: el marcador va reflectir un 5-5 que va dur el matx a les faltes directes, en què els de Jordi Roca van ser superiors i es van classificar per a la final de la tarda.

El Barça Lassa va ser superior durant tot el partit per al títol, fet que es va evidenciar amb el 4-0 amb el qual es va arribar al descans. El 9-3 final va permetre a l’hoquei base del Barça sumar un nou títol i acabar el curs amb un gran sabor de boca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut