El júnior del Barça Lassa d’hoquei, campió de Catalunya!

El júnior del Barça Lassa d’hoquei, campió de Catalunya!

Els de Jordi Camps superen per un ajustat 3-2 el GEiEG a la gran final amb dos gols de Llorca i un de Palazón L’Infantil, per la seva banda, acaba en la tercera posició i no podrà disputar el Campionat d’Espanya

El Barça Lassa júnior s’ha proclamat campió de Catalunya després de superar per 3-2 el GEiEG gironí en una final molt disputada. Després d’uns minuts en què el marcador no es movia, el Barça ha marcat dos gols en un minut i, posteriorment, ha fet el 3-0 que marcava el camí del triomf. Els gironins no s’han donat per vençuts i han marcat dos gols que han igualat la final fins al 3-2 final que ha donat el títol a un Barça Lassa júnior que ha realitzat una temporada increïble i que ara lluitarà per aconseguir el campionat d’Espanya.

L’Infantil, tercer

L’Infantil de Ricard Hernáez, per la seva banda, ha acabat en la tercera posició el campionat de Catalunya i no podrà disputar el campionat d’Espanya. La derrota a les semifinals per 5-2 contra l’Arenys de Munt –el campió- va condemnar els blaugranes, que han fet una gran temporada tot i la seva joventut.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut