El Barça Lassa B recupera el lideratge a la Primera Nacional

El Barça Lassa B recupera el lideratge a la Primera Nacional

Els de Jordi Camps guanyen per 1-5 a Mieres, mentre que l’Alcobendas cau de manera clara a Girona (5-0) El Júnior, el Juvenil i l’Infantil també guanyen els seus partits

El Barça Lassa B ha recuperat la primera posició a la Primera Nacional. El filial blaugrana va vèncer a la pista del Club Patín Mieres, l’últim classificat, per un clar 1-5 amb tres gols de Sergi Llorca, que ja n'ha fet 25 en 13 partits. Els homes de Jordi Camps van sentenciar el matx al segon temps i es van aprofitar de la derrota de l’Alcobendas per 5-0 a la pista del CH Girona, que és tercer a la taula amb 30 punts, a tres del Barça B.

El Júnior va disputar el seu partit dimecres passat contra el Lloret, i va ser un duel totalment ofensiu. El 12-7 del marcador final així ho reflecteix, i el Júnior suma el seu segon triomf en aquesta segona fase de la competició de Lliga preferent. El Juvenil de Jordi Roca, per la seva banda, va superar el Voltregà per 0-6 i és líder destacat del seu grup preferent amb quatre triomfs i els 12 punts possibles sumats.

Finalment, l’Infantil de Ricard Hernáez va guanyar també de manera contundent. Va fer-ho per 11-0 a Llars Mundet i segueix compartint el lideratge del seu grup de Lliga preferent amb l’Arenys de Munt, que també ha guanyat els quatre partits disputats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut