El Barça Lassa B, més líder a Primera Nacional

El Barça Lassa B, més líder a Primera Nacional

Els homes de Jordi Camps superen per 2-0 un clar candidat a l’ascens com el Girona i sumen 46 punts, quatre més que el segon, el Manlleu El Júnior, el Juvenil i l’Infantil també guanyen els seus partits en una jornada rodona per a l’hoquei formatiu

El Barça Lassa B v aconseguir aquest diumenge un triomf de prestigi després de superar el Girona HC per 2-0 amb dos gols de Sergi Llorca –que en porta 34-, que el dia anterior va disputar minuts de qualitat en el triomf del primer equip a Sant Sadurní d’Anoia. Amb aquesta victòria el filial suma 46 punts, quatre més que el segon classificat, que actualment és el Manlleu, a falta de cinc jornades.

El júnior blaugrana va aconseguir una victòria contundent contra el Palafrugell i acabarà primer destacat del seu grup, tot i que encara queda una jornada. Visitaran la pista del Vendrell el pròxim diumenge i en aquesta segona fase han guanyat tots els partits aconseguit un total de 39 punts en 13 jornades. El juvenil de Jordi Roca, per la seva banda, va vèncer per 10-1 l’Horta. També ha acabat com a campió del seu grup després de sumar 37 dels 39 possibles, invicte, i en un grup complicat.

Finalment, l’Infantil de Ricard Hernáez acabarà segon de grup pel goal-average, tot i vèncer l’Arenys per 4-3, que en l’anada va superar els blaugranes per 3-1. En aquest partit decisiu va sobresortir el porter Arnau López, que va ser cabdal per aconseguir el triomf final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut