El Barça B segueix ferm en el lideratge de la Primera Nacional

El Barça B segueix ferm en el lideratge de la Primera Nacional

L’Alcobendas, segon classificat, tampoc afluixa i tots dos equips compten amb 27 punts i virtualment classificats per a la Copa de la Princesa L’Infantil va guanyar el Torneig de Reis de Vic, mentre que el Juvenil va caure a la final

El Barça B d’hoquei patins segueix intractable a la Primera Nacional després de superar per 5-1 el Vilanova en un gran partit dels homes de Jordi Camps, que van tenir en Nil Roca (3) i Sergi Llorca (2) els golejadors del partit. Els blaugranes compten amb 27 punts, els mateixos que l’Alcobendas, però segueixen líders de la categoria de plata gràcies a la diferència de gols i estan virtualment classificats per a la Copa Princesa d’Astúries.

El júnior, per la seva banda, va ajornar el seu partit de Lliga contra el Lloret i debutarà la pròxima setmana contra el Sant Just. Pel que fa al Juvenil, els de Jordi Roca van acabar segons en el torneig de Reis de Vic. Van superar el Reus per 4-2, l’Arenys també per 4-2 i per 6-1 el Vic B. En la gran final van caure contra el Vic A. L’Infantil, però, sí que va guanyar a Vic. Va superar l’Arenys de Munt per 2-0 en la gran final i en la fase de grups va superar el Sant Just (9-1), el Vic A (5-0), el Vic B (6-0).

Finalment, el Sots 23 va vèncer per 12-6 el Sant Cugat en un matx en què els visitants es van avançar en el marcador. El pròxim partit, contra el Lleida, pot certificar la classificació per a la Copa d’Hivern.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut