El Barça B perd el lideratge de la Primera Nacional

El Barça B perd el lideratge de la Primera Nacional

Els de Jordi Camps van caure a la difícil pista del Palafrugell per 7-5 i veuen com l’Alcobendas recupera la primera posició Victòries del Sub 23, el júnior, el Juvenil i l’Infantil, tots ells a la part alta de la taula

El Barça Lassa B d’hoquei patins va caure aquest cap de setmana a Palafrugell. El conjunt de Jordi Camps va visitar la pista del conjunt del Baix Empordà i va veure com els locals els superaven per 7-5, fet que fa perdre el lideratge de la Primera Nacionals als blaugranes en benefici de l’Alcobendas, que ara compta amb 40 punts, tres més que el filial que es troba empatat a 37 punts amb el Girona.

El júnior, per la seva banda, va vèncer per 9-2 el Sant Just i segueix encapçalant la classificació amb 24 punts, vuit més que el segon classificat. Pel que fa a la categoria juvenil, el conjunt de Jordi Roca va vèncer per 4-0 el Cornellà i segueix primer del seu grup amb 25 punts, sis més que el Voltregà, segon.

L’Infantil va aconseguir un triomf important a la pista del Cadí La Seu d’Urgell per 1-4 i segueix en la segona posició d’un grup que lidera l’Arenys de Munt, que s’ha mostrat intractable fins ara amb un ple de victòries. Finalment, el Sots 23 va guanyar per 4-5 a la pista del Voltregà amb un equip ple de jugadors juvenils i és quart classificat amb 15 punts i dos partits menys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut