El Barça B es consolida en el lideratge de la Primera Nacional

El Barça B es consolida en el lideratge de la Primera Nacional

Els blaugranes superen per un contundent 9-2 el Rivas Las Lagunas i segueixen liderant la competició a la categoria de plata Victòries del Júnior, el Juvenil i l’Infantil en una jornada rodona per a la base blaugrana

El Barça Lassa B continua en plena forma. L’equip que entrena Jordi Camps va vèncer per 9-2 el Rivas Las Lagunas en la 15a jornada de la Primera Nacional. Els blaugranes van saber patir i van remuntar el 0-2 inicial de l’equip madrileny en quinze minuts màgics en què els catalans van fer set gols i van capgirar el marcador. Més endavant van fer dos gols més per situar el 9-2 final en el marcador. El barça B lidera la Lliga amb 36 punts, dos més que l’Alcobendas i cinc més que el Girona HC.

El Júnior, per la seva banda, va disputar el seu matx el dimecres passat i va superar el Geieg per 7-2. Aquesta setmana torna jugar un partit aquest dimarts 9, a la pista del Tordera, i el dimecres 10 rebrà el Manlleu a Llars Mundet. L’equip és segon a la seva Lliga amb 9 punts, però amb dos partits menys. El Juvenil de Jordi Roca, per la seva banda, va treure un gran resultat contra el Lleida (8-1). Els blaugranes van ser superiors a l’equip lleidatà, un dels més complets de la categoria, i segueix liderant el seu grup amb 15 punts.

Finalment, l’Infantil de Ricard Hernáez va superar per 5-0 el Geieg i aquest cap de setmana, dissabte, disputarà un dels millors partits de la categoria a la pista de l’Arenys de Munt.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut