El Barça B d’hoquei patins, líder de la Primera Nacional

Els homes que entrena Jordi Camps van superar l’Alcobendas, fins ara líder, per un clar 8-3 Ocupen el primer lloc de la taula amb 18 punts, tres més que l’equip madrileny, el seu perseguidor

El Barça B d’hoquei patins és el nou líder de la Primera Nacional, segona categoria de l’hoquei estatal. El filial barcelonista ha començat la temporada d’allò més bé i ja ha aconseguit 18 punts en set partits, tres més que el seu principal perseguidor, l’Alcobendas.

Justament l’equip madrileny va ser el rival dels de Jordi Camps en aquesta última jornada, que va acabar amb triomf per 8-3. Oriol Garcia (3), Marc Palazón (3) i Sergi Llorca (2) van ser els golejadors d’un partit que els blaugranes van sentenciar a la segona part després del 3-2 amb el qual es va arribar al descans.

Després de 7 partits el filial és l’equip amb millor diferència de gols (+19) i també l’equip que més n’ha marcat amb un total de 44. Sergi Llorca, amb 12 gols en sis partits disputats, és el màxim golejador del filial barcelonista.