El Barça B d’hoquei es guanya l’ascens esportiu a l’OK Lliga

El Barça B d’hoquei es guanya l’ascens esportiu a l’OK Lliga

La intenció del Club és que l’equip filial segueixi competint a Nacional, categoria que s’adequa millor a les necessitat del Barça B

El Barça Lassa B d’hoquei patins ha aconseguit aquest cap de setmana dues victòries, contra el Vilanova (2-5) i contra el Santa Maria del Pilar (7-3), que han certificat una de les tres places d’ascens a l’OK Lliga del filial blaugrana. Tot i que esportivament l’equip s’ha guanyat el dret de pujar de categoria, la intenció del Club és que el Barça B segueixi competint a la Primera Nacional, que actualment lidera amb 53 punts, i s’ha posat en contacte amb la Federació Espanyola de Patinatge per analitzar quina és la millor solució perquè el filial segueixi competint a la categoria de plata.

Cal destacar que el filial de Jordi Camps tan sols ha de sumar dos dels sis punts que resten per ser campió matemàtic de la Primera Divisió, encara que, depenent dels resultats, pot arribar a ser-ho només sumant un punt en els partits que resten contra el Sant Feliu de Codines i a casa contra el Sant Cugat.

Pel que fa als equips inferiors, el Juvenil blaugrana va acabar en tercera posició el Campionat de Catalunya. Va caure a les semifinals contra el Vendrell per 3-1, que va acabar sent el campió, i en el partit per al 3r i 4t lloc va superar de forma clara, per 8-3, el Manlleu. Aquest resultat, però, no el permetrà disputar el Campionat d’Espanya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut