El Barça B, amb pas ferm a la Primera Nacional

El Barça B, amb pas ferm a la Primera Nacional

Els de Jordi Camps vencen a la pista del Rivas Las Lagunas de Madrid per 3-5 i han guanyat els dos primers partits del curs El Júnior, per la seva banda, aconsegueix dos triomfs entre setmana contra el Vic i el Reus i és segon a la taula

El Barça Lassa B d’hoquei patins continua sumant i aquest cap de setmana va vèncer a la pista del Rivas Las Lagunas madrileny per 3-5. El blaugrana Marc Palazón, amb tres gols, va ser el jugador més incisiu dels catalans en un partit en què Álex Martínez i Oriol Garcia també van veure porteria. És la segona victòria de la temporada per als de Jordi Camps, que lideren la classificació juntament amb l’Alcobendas, el Manlleu i el Mataró, amb sis punts.

El Júnior, per la seva banda, no va jugar el cap de setmana i ho va fer entre setmana. Va disputar dos partits, un contra el Vic i un altre contra el Reus. En el matx disputat en terres osonenques els blaugranes van ser superiors i van vèncer per 2-6. A Mundet, contra el Reus, el resultat també va ser favorable amb un 5-2. Ara mateix el Júnior és segon a la taula per darrere del Caldes, el pròxim rival.

El Juvenil va sumar un punt després d’empatar (3-3) contra el Noia Freixenet. Ara mateix els de Jordi Roca són tercers a la taula i aquest divendres visiten una de les pistes més complicades de la Lliga, la del Manlleu (20.15 hores). L’Infantil de Ricard Hernáez segueix comandant la Lliga amb autoritat i va vèncer per 14-0 el Sant Ramon de Vilafranca. Lidera la competició i aquest cap de setmana disputarà dos amistosos, contra el Saint Omer francès i contra el CP Congrés juvenil.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut