Derrota del Barça Lassa B a Girona (7-3)

El filial segueix líder tot i caure contra un Girona en què l’experimentat Jaume Llaverola i Raul Pelícano van ser decisius El júnior va descansar, el juvenil va golejar per 8-2 i l’Infantil juga aquest dilluns un quadrangular a Sant Sadurní

El Barça Lassa B va caure aquest cap de setmana a la pista del Girona HC per un clar 7-3. Els blaugranes van començar el partit i van dominar el marcador en els primers minuts, però un cop va avançar el matx els de Jordi Camps no van poder amb les aturades de Jaume Llaverola, porter amb molta experiència, i Raul Pelícano, un gran golejador i que va ser autor de tres dianes. Tot i la derrota el filial segueix liderant la Primera Nacional amb els mateixos punts que l’Alcobendas (18), segon per diferència de gols.

El júnior, per la seva banda, va descansar aquest cap de setmana però és campió matemàticament del seu grup a falta d’un partit, que es disputarà el pròxim divendres a Reus. Pel que fa al Juvenil, els de Jordi Roca van vèncer brillantment per 8-2 l’Igualada i això ha suposat l’ascens a la segona posició dels blaugranes, que encara tenen opcions d’acabar en primera posició en cas de triomf a Sant Sadurní i en cas d’empat o derrota del Manlleu a Igualada.

Finalment, l’Infantil no ha jugat aquest cap de setmana i ho farà aquest dilluns en un quadrangular a Sant Sadurní de Noia contra l’equip local –tant l’Infantil com el Juvenil- i contra el Las Rozas de Madrid juvenil. A més, destacar que els de Ricard Hernáez jugaran aquest cap de setmana l’eliminatòria prèvia als grups classificatoris del Campionat de Catalunya contra el Sant Cugat (dissabte a Sant Cugat i diumenge a Mundet).