Bon cap de setmana per a l’hoquei formatiu

Bon cap de setmana per a l’hoquei formatiu

El filial venç a la pista del Manlleu per 1-5 i tots els equips inferiors també guanyen els seus partits

El Barça Lassa B d’hoquei patins va vèncer per un contundent 1-5 a la pista del Manlleu, un dels millors equips de la categoria. Els de Jordi Camps van fer un partit molt seriós i els gols de Nil Roca, (2), Sergi Aragonès, Marc Palazón i Oriol Garcia van marcar la diferència en una victòria que situa el filial blaugrana en el segon lloc de la Primera Nacional d’hoquei patins just per darrere del líder, l’Alcobendas.

El júnior, per la seva banda, va patir per vèncer 5-4 el Club Patí Vic en un partit molt igualat que permet els blaugranes seguir liderant la competició amb 24 punts, sis més que el segon, el CP Tordera. El Juvenil de Jordi Roca va tornar al camí del triomf després de superar per 7-3 el CE Vendrell i se situa tercer a la classificació amb 17 punts. Finalment, l’Infantil de Ricard Hernáez va vèncer amb comoditat el seu doble compromís: 2-10 a la pista del Sant Just i 1-16 a la pista del Santa Margarida i els Monjos. Lideren la competició amb els 21 punts possibles.

El Sots 23 del Barça no va jugar aquest cap de setmana i ho farà aquest dimecres, a les 21 hores, a Mundet contra el CE Noia, que serà rival del primer equip el diumenge 15 a les 20 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut