Victòria contundent del Barça B d'hoquei a Blanes

Victòria contundent del Barça B d'hoquei a Blanes

El Juvenil i l’Infantil van vèncer, mentre que el Júnior i el Sub-23 van descansar aquest cap de setmana Aquest diumenge, al Palau, doble sessió d’hoquei amb el primer equip (18.30 h) i el Sub-23 a les 20 hores, tots dos contra l’Igualada

No han jugat tots els equips de les categories inferiors, però els que ho han fet han aconseguit la victòria. El Barça B de Jordi Camps va assolir un resultat molt contundent a Blanes en guanyar els locals per 1-8. Ignacio Alabart, amb tres gols, i Nil Roca, amb dos, dels jugadors més destacats en un partit en el qual també van veure porteria Marc Palazón, Álex Martínez i Sergi Aragonès. Amb aquests tres punts aconseguits a la Selva els blaugranes se situen en sisena posició amb 28 punts, i aquest diumenge 15 a les 12 h reben el Dominicos a Mundet.

Pel que fa al Juvenil, els blaugranes van aconseguir tres punts importants a Manlleu (1-4) i continuen liderant la Lliga. Dissabte, a Mundet i contra el Mataró, una altra prova per seguir demostrant la qualitat dels juvenils blaugrana. Pel que fa a l’Infantil, els barcelonistes no tenen aturador i van exhibir-se amb un 15-1 sobre el Ripoll. Els més petits de l’hoquei base són primers a la Lliga i dissabte marxaran fins a Mollerussa per intentar seguir amb aquesta bona ratxa de resultats.

Finalment, els dos equips que van descansar, el Sub-23 i el Júnior, tornaran a competir aquesta setmana. Els primers ho faran al Palau Blaugrana, quan finalitzi el partit del primer equip entre el Barça de Ricard Muñoz i el Monbús Igualada a les 18.30 hores. Un cop acabi, el Sub-23 que dirigeix Edu Castro jugarà també contra l’Igualada, mentre que el Júnior jugarà aquest divendres 13 a Voltregà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut