Tan sols una derrota a l’hoquei formatiu

Tan sols una derrota a l’hoquei formatiu

El Barça B va ser l'únic equip que no va poder sumar la victòria després de caure contra el potent Blanes per 3-5 El Sub-23, el Juvenil i l’Infantil van aconseguir el triomf i continuen als primers llocs

El Barça B, tot i els gols de Nil Roca, Sergi Aragonés de penal i Ignacio Alabart, va caure aquest cap de setmana passat a Mundet contra el Blanes, un dels aspirants a tornar a l’OK Lliga, per 3-5. Els de Jordi Camps ocupen ara la setena posició a la taula i aquest cap de setmana viatgen fins a Galícia per jugar contra el Dominicos (dissabte, 20 h).

Sub-23

Gran triomf del Sub-23 que dirigeix Edu Castro a la pista de l’Igualada. Els blaugranes van manar en el marcador des del primer moment i van aconseguir una victòria per 3-7 que els deixa segons a la classificació, per darrere del Reus. Aquest cap de setmana no hi ha partit a causa de la Lliga Europea.

Juvenil

L’equip Juvenil va imposar-se per 2-6 a la pista del Maçanet i segueix primer de grup i mostrant-se sòlid. El pròxim partit, aquest dissabte a Mundet contra el Bell-lloc a les 11.15 hores.

Infantil

I els més petits de l’hoquei patins blaugrana continuen sense oposició i van vèncer per un contundent 14-0 l’Olot. Són primers de grup i el diumenge vinent, a Mataró, es juguen ser campions de grup a partir de les 12.15 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut