Segueixen els bons resultats a l’hoquei base

Segueixen els bons resultats a l’hoquei base

El Barça B va empatar a tres gols a la pista del Sant Feliu i segueix sisè a la taula, mentre que el júnior, el juvenil i l’Infantil van vèncer

El Barça B d’hoquei patins segueix en bona línia després de sumar un punt més a la pista del Sant Feliu, un dels equips capdavanters i que lluita per l’ascens. L’empat a 3 gols deixa els blaugranes sisens a la classificació i aquest pròxim cap de setmana el repte és superar l’Areces, que ocupa l’última posició de la taula. El Sots 23, per la seva banda, no va disputar jornada i aquest dissabte, a les 18:15 hores i a Reus, jugarà abans que el primer equip (21h).

El júnior, per la seva banda, va superar per 4-1 el Sant Cugat i segueix primer a la taula i aquest dimecres jugaran a casa, a Mundet, contra el Tordera, mentre que l’equip juvenil es va classificar matemàticament pel Campionat de Catalunya després de superar per 1-2 a Maçanet A. Finalment, l’Infantil ja és matemàticament equip de Campionat de Catalunya després de superar clarament per 7-1 el Manlleu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut