Román, Nájera i Arcas, a punt per a l’Europeu juvenil d'hoquei patins

Román, Nájera i Arcas, a punt per a l’Europeu juvenil d'hoquei patins

La selecció espanyola sub-17, amb tres representants del Barça, viatja aquest dissabte cap a Gujan Mestras (França) per disputar-hi el Campionat d’Europa juvenil

Després de quatre setmanes de preparació, ha arribat l’hora de la veritat per a la selecció espanyola sub-17 d’hoquei patins. Els d’Iván Sanz debutaran aquest diumenge al Campionat d’Europa juvenil contra Anglaterra. Manel Román, Pablo Nájera i Xavi Arcas són els representants de l’hoquei formatiu blaugrana en un combinat espanyol que aquest dissabte viatja cap a Gujan Mestras (França).

Xavi Arcas, nascut a Palafrugell, és porter; Manel Román, natural de Montbui, juga de defensa, i Pablo Nájera actua de mig. Nájera és de Madrid i resideix a la Masia. Tots tres intentaran aportar el seu granet de sorra perquè la selecció espanyola arribi a disputar la final d’aquest Europeu. De moment, Espanya ha quedat enquadrada al Grup B, juntament amb Alemanya, França, Anglaterra i Israel. Les semifinals es disputaran el divendres 29 d’agost i la gran final, el dissabte 30 d’agost a les 20 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut